Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 15 juni 2015

Ring och örhängen av ett par skedar

Ibland blir det inte som man tänkt sig, men oftast går det att rädda situationen och få till något bra i alla fall. Idag hände det dock att jag fick kassera en ring mitt i tillverkningsprocessen. Det händer nästan aldrig att jag slänger något i skrotburken som skulle blivit något. Nu ligger den i alla fall där och det enda som går att göra med den är förmodligen att smälta ner den helt och hållet.

Det blev dock en annan ring och ett par örhängen. Dessa blev jag desto nöjdare med. Ringen är en av de minsta jag gjort. Jag använde det som blev över när jag sågat av skaften för att göra örhängena. Det lilla hjärtat sitter förskjutet åt ena sidan och ringen gör sig därför väldigt bra på ett lillfinger. Kan ju sättas på ett annat finger också givetvis om man har väldigt smala fingrar.

Ring gjord av en äkta silversked. 15,5 mm
450:-
Örhängen gjorda av skaft från äkta silverskedar.
Handsmidda krokar i 925 sterlingsilver.
400:- (SÅLDA!)


Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar