Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

söndag 28 juni 2015

Smidd silverring med hamrad yta

Jag får en del silver, och det behövs, för det går åt en del. Har du silver som bara ligger och du vill att det ska komma till nytta så får du gärna skicka det till mig. Äkta silver går det åt nästan hur mycket som helst. Nysilver har jag ett lager av, så där är inte behovet så stort. Maila mig om du vill bidra! Ditt bidrag förmeras genom mitt hantverk, och kommer de utsatta tjejerna i Nepal tillgodo.
Häromdagen fick jag skrotsilver på posten. En massa mer eller mindre trasiga smycken. Kunde ju inte låta bli att gå och smälta lite. Det blev en ring den här gången. Det sista jag gjorde var att leta upp den sämsta hammaren vi hade. Den var riktigt illa hanterad och hade djupa märken i slagytan. Perfekt för det jag tänkte mig. Känns dock lite märkligt att ställa sig och hamra med en så grov hammare på en slät ring, men resultatet blev ungefär som jag tänkt mig.

Äkta silverring med hamrad yta. 6 mm bred, 17,5 mm.
475:- + ev porto.
Hittar du ingen ring i rätt storlek? Hör av dig så fotar jag det jag har i den storlek du är intresserad av.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar