Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

söndag 21 juni 2015

Fyra silverringar

Det är lite väntetid när man gör silverringar. Jag använder mig av citronsyra i betbadet och då tar det en stund. Det är därför bra att ha några olika saker på gång samtidigt. Att bara stå och vänta är ju inget roligt. Kaffe kan man ju alltid ta i en paus, men magen tål ju inte hur mycket kaffe som helst. ;)
Fyra ringar gjorda av fyra små skedar. Skedarna med "krumelurer" på skaftet var de näpnaste silverskedar jag sett, tror jag. De andra var också små, men ser lite striktare ut. Smaken är ju så väldigt olika, så därför är det ju bra att det finns lite olika att välja på.

Ringar gjorda av äkta silverskedar.
425:-/st + ev porto
Storlek 17,5 0ch 18,5 mm (SÅLDA!)

Storlek 18 mm  (Den andra såld!)


 Hittar du inte en ring i rätt storlek? Hör av dig så fotar jag det jag har i din storlek.

 Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar