Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 30 juni 2015

Mera skrothjärtan

Jag fick en stor hög skrotsilver av en kvinna som ville bidra till LoveNepal. Det värde skrotet har mångdubblas när jag fått leka lite. Tycker det är ett bra sätt att hjälpa de utsatta tjejerna ut ur barnsexhandeln.
Till det ena hjärtat använde jag tre namnbrickor. Sådana som var moderna när jag var tonåring. Tre namnbrickor på varandra i en hög + hög värme blir en klump silver som man sen får bearbeta på olika sätt. Till sist bankade jag hjärtat med makens sämsta hammare, samma som jag använde till den här ringen. Resultatet är ett ganska kraftigt, tungt hjärta som känns tämligen rustikt.
Det andra hjärtat är gjort av en kedjestump. Jag la kedjan i form av ett hjärta och så på med gasolbrännaren. Det blev inte så bra första försöket. Silver vill gärna forma sig som en kula när det smälter och det var vad som hände. Kedjan smälte av och ändarna blev klumpar. Bara att försöka peta ihop det igen med en bit ståltråd. Efter lite trixande och fixande blev det ett knubbigt litet hjärta. Gillar formen!

Äkta silverhjärtan. Båda är 22 mm breda.
325:-/st + ev porto.
(Det till vänster är SÅLT!)
(kedjor finns här.)


Baksidan har också en vacker yta. Lite mindre bucklig.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar