Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 26 juni 2014

LoveNepals bok

Detta är en bok du bara måste läsa, och när du läst den så se till att fler läser den. I boken kan man läsa om hur LoveNepal startade och hur arbetet har utvecklats fram till idag. Dessutom innehåller den berättelser om tre olika flickors resa från helvetet på jorden till en trygg plats där de är älskade och får det de behöver.
Boken skulle egentligen kosta 150:- men jag har fått lov att sälja den för 100:-. Med porto blir det 142:-. Köp den och ge bort eller behåll den själv. All behållning går till LoveNepals arbete med att rädda tjejer ut ur sexslaveri.
Vill du beställa boken skickar du ett mail så får du uppgifter om kontonummer osv.

OBS!
Handlar du smycken av mig för 1000:- eller mer, så får du boken på köpet. Då betalar du bara ev högre kostnad för frakt. Med reservation för att boken blir slutsåld.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar