Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 23 juni 2014

När man får en idé...

Ibland dyker det upp idéer som ligger och mognar ett tag. Den här ringen är ett resultat av två sammanslagna idéer. Jag provade först med en idé, som inte blev riktigt hundra. Ringen blev fin, men det krävs att man har ganska långa fingrar. Kanske lägger ut den på bloggen framöver. För att komma tillrätta med problemet gjorde jag en likadan förutom att jag vek skedbladet dubbelt. Från utsidan av handen ser det ut som man har två ringar i lite olika utföranden. Tycker den blev ganska läcker. Det svåraste är att fota så blanka saker, men jag tror det syns ungefär hur den ser ut.

"Dubbel" ring gjord av en sked i äkta silver. 18 mm.
450:- + ev frakt
(SÅLD men kan ev göra på beställning)
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar