Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 30 juni 2014

När det inte blev som det skulle ...

... så får det bli något annat. Det händer nu och då att det inte blir som jag tänkt. Häromdagen blev det  just så. Jag gjorde en ganska snygg ring, men det visade sig att den var för bred på alla sidor så det blev svårt att böja fingret. Eftersom den var gjord av en sked i äkta silver så kan man ju alltid klippa bort och slipa till. Det händer nästan aldrig att jag måste kassera något helt och hållet, så det var bara att göra ett försök att rätta till det som inte blev bra. Resultatet är en "dubbelring" med en del av ringen mattborstad.

Ring gjord av en sked i äkta silver. 19 mm. (SÅLD!)
425:-  + ev porto
Hamnade visst en liten regndroppe på ringen. ;)Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar