Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 21 juni 2014

Inte likt något annat.

Jag är inte ensam om att göra smycken av silverbestick. Däremot tror jag att jag har några modeller jag är ensam om. Jag har i alla fall inte sett något liknande när jag sökt på google. En av modellerna som jag tror jag är ensam om är ringarna på diagonalen. Det började med att jag hade ett antal skedar som var för långa att göra "vanliga" ringar av. En del av ringarna har jag dessutom i "borstat" utförande. Jag har inte borstat, men använt sandpapper för att få en matt yta på skedbladen. Snyggt? Som alltid är det en smaksak. Kontrasten mellan det blanka och matta tycker i alla fall jag om.
Det är inte helt enkelt att få en ring på diagonalen att stå för sig själv, så då fick det bli att leta fram en gammal träräfsa. Återbruk är kul!

Ringar på diagonalen, gjorda av teskedar.
Den längst till vänster är i äkta silver. De övriga i nysilver.
450:- resp 250:- + ev frakt 
Samma ringar från lite annan vinkel.
Nr 1. Ring i äkta silver. 19 mm.  450:- (SÅLD!)

Nr 2. Ring i nysilver. "Borstat" skedblad. 19 mm. 250:- 

Nr 3. Ring i nysilver. 18 mm. 250:-  

Nr 4. Ring i nysilver. 18,5 mm. 250:- 

Nr 5. Ring i nysilver. "Borstat" skedblad. 17 mm. 250:- 

Nr 6. Ring i nysilver. 19 mm. 250:-  

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar