Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 17 juni 2014

Silver! Äkta silver!

Jag blir mer och mer förtjust i att jobba med äkta silver. Det går ju liksom göra lite mer, eftersom man helt obehindrat kan kapa besticken. Äkta silverbestick är dock ca 10 gånger dyrare, så nja.... det får nog även i fortsättningen bli ett och annat smycke i nysilver. Kapar dock aldrig så att huden riskerar att komma åt den nickelhaltiga metallen som finns under silverlagret i nysilver. Den här gången blir det dock ett inslag med smycken gjorda av tre olika skedar i äkta silver. Örhängena har tom stämplarna helt synliga på ena sidan. Fram- eller baksida, vilket det nu är. Det är en smaksak. Ringen är gjord av en jämtlandssked. Fick en beställning med skedar skickade till mig och fick behålla det som blev över. Hänget är en konfektsked, tror jag. Inget jag ger mig på att banka ut, med den vågiga formen. Den fick helt enkelt behålla den ursprungliga formen.

Ett ganska stort hänge gjort av en konfektsked i äkta silver. (SÅLD!)
Längd 8 cm.
400:- + ev frakt
Läderrem 3 mm, ca 44 cm långt (eller enligt önskemål) 40:- 

Ring gjord av en jämtlandssked i äkta silver. 19 mm
450:- + ev frakt (SÅLD!)Små nätta örhängen gjorda av skedbladen från moccaskedar i äkta silver.
Längd utan krokar: 30 mm. Även krokarna är i stämplat äkta silver.
Valbart vilket som ska vara framsida. Stämplar fullt synliga på den konvexa sidan.
300:-/par + ev frakt. (SÅLDA!)
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar