Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

fredag 13 juni 2014

Olika fast ändå lika

Av sex olika nysilverskedar har jag gjort sex olika hängen. Ett är ganska stort och ett par lite nättare. De är ganska olika men ändå lika. Konceptet är ett utbankat skedblad och skaftet vikt. Enkelt, men ganska elegant på något vis. Alla sex är av nysilver. den femte från vänster, är gjord av en amerikansk sked från "NIAGARA FALLS" som var ganska sliten. Lite smårepor finns kvar eftersom jag inte vågade putsa alltför hårt. Det är inte kul när man råkar putsa igenom silverlagret. De andra är ju också gjorda av begagnade skedar, men tämligen blanka. Önskar du fler bilder på någon av dem så fixar jag det. Frakten blir max 14:- för ett hänge.Sex olika nysilverhängen. längd 71-94 mm.
Läderrem ca 44 cm lång och 3 mm tjock med kabinlås 40:-
Nr 1 Längd 88 mm.
200:- 
Nr 2 Längd 75 mm.
175:- 
Nr 3 Längd 71 mm.
175:-  
Nr 4 Längd 94 mm.
225:- 
En bild till på Nr 4. 
Nr 5 Längd 81 mm.
175:-
Nr 6 Längd 83 mm.
175:-
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar