Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 14 mars 2015

Utsågat kors

Ibland går det ett tag innan man får till ett blogginlägg. Ibland går det till och med så lång tid så man tror man har gjort det. Nu gör vi ett försök i alla fall med detta utsågade kors. Som vanligt är det ett teskedsblad som är utgångsmaterialet. Skaftet till samma sked är förmodligen en ring eller ett örhänge. ;)
Efter att ha tränat sågning ett tag gav jag mig på att försöka spara korset jag sågat ut. Det ställer lite större krav på snygga vändningar i hörnen och att man håller tungan rätt i mun så att det inte blir krokigt. Ett enda hål sågade jag för att få in sågbladet, och så ett par för upphängningen såklart.
Ytan på smycket är något buckligt. Svårt att ta bilder som gör det rättvisa.


Två smycken gjorda av ett teskedsblad i äkta silver.
325:- resp 275:- + ev porto.
550:- för båda.


Inte mycket som går till spillo här inte. ;)


Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar