Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 17 mars 2015

Nu har jag lekt lite

Man lär dig bäst när man har roligt, och det har jag haft idag. Självlärd som jag är när det gäller silverarbete, får man ju lära sig undan för undan hur man ska göra. Efter att ha införskaffat silverlod mm, så var det bara att testa sig fram hur man gör när man löder silver. Blev visst i varmaste laget, men silverkulorna sitter i alla fall fast och jag blev riktigt nöjd.
Halssmycket är gjort av ett litet skedblad från en äkta silversked. Kulorna har jag smält av bitar från skaftet, och sedan gjorde jag mitt första försök att löda. Just på den här skeden satt silverstämplarna på baksidan av skedbladet, och där sitter de fortfarande fullt läsliga.


Halssmycke i äkta silver. Längd utan ögla: 35 mm.
425:- + ev porto (kedja ingår ej)
(SÅLT!)

Silverstämplar: GEWE "kattfot" R9 (1967).
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar