Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 8 mars 2016

Med lite guld

Jag får lite silver/silverskrot emellanåt. Häromveckan kom det ett brev som innehöll lite mer eller mindre trasiga smycken. Bland detta fanns en tunn silverring som jag med en gång insåg att den skulle bli en spinnring. Den var ju förstås alldeles för liten som den var, men om man hamrar den så blir den ju större. När jag skulle börja bearbeta ringen fick jag se att det glimmade lite gulaktigt på en bit av ringen. Tog fram mitt guldtest och konstaterade att det är minst 10 karat guld. Jag tyckte det var lite kul, även om det inte är så iögonfallande.

Bred silverring med snurrbar ring med gulddetalj. ca 12 mm bred. 18,5 mm
675:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.
OBS! Ringen är beställd först när den är betald.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar