Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 12 mars 2016

Hamrade stressringar

Om man vill ha ringen något större än den är när man lött ihop den kan man hamra den. Jag hade lite för korta silverplåtar, så det fick bli lösningen. Den ena mjukt hamrad och den andra som hamrade ringar brukar vara.
Den mjukhamrade ringen är ojämn. Tänkte när jag såg plåtens form att det kunde vara kul att se om det funkar att få till en ring utan att den är så där jämn och fin. Det gick, men som sagt, den är olika mycket utböjd i kanterna osv. Gillar du symeti och perfektion är inte detta ringen för dig. Gillar du däremot det som är speciellt och annorlunda så ....

Mer information i respektive bildtext nedan.
Hamrad 8 mm bred ring med snurrbar ring med kula. 19,75 mm.
645:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)

Mjukt hamrad ring. Lite vind och sned. ;) ca 10 mm bred. 17,75 mm.
645:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)


Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.
OBS! Ringarna är beställda först när de är betalda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar