Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 18 februari 2016

När det inte blir som det ska

Den här ringen har legat, nästan färdig, ganska länge nu. Nu gjorde jag äntligen klart den. Det var ett försök att göra en stressring på ett lite mer komplicerat sätt. Nu har jag i alla fall lärt mig hur man inte ska göra. Kort sagt råkade jag värma lite för mycket och dels smälte den mycket tunna ringen längst in och dels spred sig lodet så att spinnringen löddes fast. Trots detta tycker jag att det är en ganska snygg ring. Gropen på insidan syns ju bara när man inte har den på sig, och att det inte går att snurra på mittendelen syns ju inte heller ;) Kan ju vara en påminnelse om att vi inte är perfekta men duger ändå.

Ring i äkta silver. 9 mm bred. 18 mm.
465:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)

På denna bild syns defekten på insidan av ringen.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.
OBS! Ringen är beställd först när den är betald.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar