Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 11 februari 2016

Matt stressring med litet hjärta

Nu har jag tappat räkningen på hur många stressringar jag gjort de senaste veckorna. Många är det och sålda blir de nästan innan jag hunnit göra ett blogginlägg. Det är väldigt roligt, i synnerhet som det blir en hel del pengar till arbetet i Nepal. LoveNepals arbete med att rädda tjejer ut ur sexhandeln är min drivkraft, det som gör det meningsfullt att stå och göra den ena ringen efter den andra.
Även denna ring är vågig i kanten för ett mer rustikt uttryck. Därmed är också ringens bredd något ojämn. Den blankpolerade snurringen är också den något ojämn i kanterna.

Äkta silverring med två snurrbara ringar. 13 - 14 mm bred. 19 mm.
625:- + ev 10:- frakt. (SÅLD!)
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.
OBS! Ringen anses beställd först när den är betald.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar