Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 6 februari 2016

Blank hjärtering

Ibland när man testar saker blir det inte riktigt så bra som man hoppats. Den här ringen är ett sådant exempel. Det är ett gjutet hjärta på ringen, och eftersom jag inte bankar och bearbetar det, så är det lite porigt i ytan. Hade jag behållt den råa ytan som den var hade ju allt varit frid och fröjd, men man måste ju testa... Blankpolerat så mycket som gick...
Om jag ska vara ärlig så kan jag tycka att hantverk är hantverk och ska inte se industritillverkat ut. Men jag vill ändå tala om att hjärtat har lite defekter, lite mer än jag skulle velat. Men å andra sidan så har jag det också, och kanske även du. ;)

Hjärtring i äkta silver, 10 mm bred, st 17,75 mm.
475:- + ev 10:- frakt (SÅLD!)Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar