Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 1 april 2015

Skrothjärta

Det är märkligt att man av bara skrot kan göra något som blir ganska vackert. Nej, alla tycker kanske inte att det blev snyggt, men jag känner mig nöjd med resultatet. Även om silverskrot har ett visst värde, tycker jag nog att värdet höjdes en hel del. ;)
Lekte lite ihop med dottern och vi la delar av skedskaft i en hjärtform, och sen körde vi på med brännaren. Efter lite trix så fanns det en hjärtform att utgå från. Jag bearbetade formen något och hamrade ytan. Ville att den råa ytan skulle bibehållas så ojämnheter är medvetet lämnade som de är.

Hjärta i äkta silver. Höjd 33 mm.
325:- + ev porto 7:-
(SÅLT!)

Samma storlek, samma pris.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar