Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 6 april 2015

Musik ska byggas utav glädje ...

Jag gillar musik och har spelat olika instrument sen jag var i åttaårsåldern. Det blir inte så mycket musicerande nuförtiden. Håller mest på med att omvandla silver. Roligt har jag i alla fall och det är inte bara musik som byggs av glädje. Får konstatera att det är väldigt kul att skapa. Att testa sig fram, misslyckas och sedan lyckas, det är glädje.

G-klavar gjorda av silvertråd "925". Jag har gjort två set med halsbandshänge och örhängen. Ser någorlunda likadana ut, men hantverk är ju hantverk. Säljer jag de här så gör jag fler. Kanske inte så små dock som örhängena på bilden. Lite pilligt i den storleken. ;)

G-klavhänge i äkta silver. Höjd 28 mm. 225:- + ev porto
G-klavörhängen i äkta silver. Höjd 20 mm utan krok. 375:- + ev porto
Hela setet, 575:- + ev portoVarenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar