Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 14 april 2015

Dags för konfirmation?

Så här års brukar det närma sig konfirmation för många ungdomar. Vad är en bättre present än ett kors? Ännu bättre blir det då pengarna för korset går till att rädda andra ungdomar. Som alltid med mitt hantverk går varenda krona till LoveNepal, en organisation som räddar tjejer ut ur barnsexhandeln.

De här korsen passar lika bra till både tjejer och killar. Korsen är gjorda av "skrotsilver". Det är oftast skaftdelar av bestick som blivit över när jag gjort smycken. Delarna i korsen är upphettade så att de smält samman, men ändå finns viss struktur kvar från bestickskaften. Det är det där "lagom" som är svårt. Att sluta värma precis i rätt ögonblick. ;)
Fler kors att välja på finns här:
Utsågat kors
När inspirationen uteblir ...


Skrotkors i äkta silver. Höjd 35 - 63 mm. 300:-/st
En lite grövre läderrem är snygg till. 3 mm, ca 43 cm. 40:-
(SÅLDA!)


Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar