Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

fredag 16 januari 2015

Mera silverrullar

Det finns vissa smycken som jag alltid försöker ha i lager. Ett av dem är "silverrulle". En silverrulle är ett skedblad som först är utbankat och sen ihoprullat till en rulle. Används med fördel tillsammans med en lite kraftigare läderrem. De två i det här blogginlägget är gjorda av en sked från 1888. Den lite större rullen har en snäcka som fanns på skedens baksida.
Jag får ibland frågan om jag inte har lite maskulina smycken. Det är inte lätt att få till maskulina smycken av sirliga bestick, men de här tycker jag även killar kan bära.

Silverrullar i äkta silver gjorda av en "fransk lilja" från 1888.
Längd 25 resp 35 mm. (Det nedersta SÅLT!)
Pris inkl läderrem (3 mm, 43 cm) 300:- resp 350:-


Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.2 kommentarer:

  1. Hur gör du för att rulla ihop dem? Vad använder du för verktyg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag använder de verktyg som finns tillhands i garaget. Skruvstycke, hammare och lite annat.

      Radera