Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

fredag 16 januari 2015

De ser inte ut som de skulle ...

Köpte en söt sked för att göra ett likadant hänge som jag gjort tidigare. Inga dussinskedar riktigt, så det är inte ofta jag ser dem. Nu blev det inte riktigt som jag tänkt. Jag insåg ganska snabbt när jag började böja skaftet att det inte skulle gå bra. Det böjde sig nämligen inte utan snarare vek sig ... och gick av! Det är sällan jag slänger grejer så det var bara att tänka om. Nysilver kan man inte göra hur som helst med, eftersom det finns risk för nickelläckage i snittytan, så därför böjde jag in brottytan mot hänget. 

Denna lilla söta nysilversked skulle bli ETT hänge men ...
... den blev TVÅ!
Nysilverhängen 4 resp 5 cm långa.
175:-/st
Läderrem 2 mm, 43 cm 30:-/st

Brottytan "invikt" mot skaftet.Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar