Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 3 september 2014

Armband av "Olgaskedar"

Jag fick ett antal vackra teskedar för ett tag sedan. Det var äkta silverskedar ur serien "Olga". Jag har gjort åt dem lite undan för undan till ringar och halssmycken, men den här gången blev det ett armband av två skaft. Skedbladen blir nog ett par hängsmycken så småningom, tror jag.
Jag var lite inne på att sätta en prisma från en kristallkrona mellan skedskaften, men det blev lite för mycket "bling". Allt material rakt igenom är äkta silver. Låset har jag köpt, men ringarna har jag tillverkat själv av silvertråd. Det är så kul att lära sig lite nytt undan för undan.

Armband i äkta silver gjort av två teskedsskaft. Stängs med kabinlås. Omkrets ca 18,5 cm.
525:- + ev porto. (SÅLT, men gör gärna fler i mån av tillgång på skedar)

Silverstämplar. Tyvärr upp och ner på fotot.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar