Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 21 september 2013

Love lagårdsplanka

Åhh, vilka fina ådringar i träet och vilken vacker grå färg! Tidens tand kan man inte efterapa. Det blir aldrig lika bra, även om man ibland kan komma ganska nära. Allt material till den här tavlan har suttit på en gammal lagård som behövde rivas för att den höll på att ramla ihop av sig självt. Nej förresten, jag har använt mig av ett par nya skruvar för att få dit hjärtana och lite vit färg, men annars så. Var tvungen att måla lite på den rostiga ståltråden för att få lite kontrast och någorlunda läsbar text.

Tavla av en gammal lagårdsplanka. Texten gjord av rostig ståltråd. 34x29 cm.
500:- + ev frakt. (Just detta exemplaret är sålt, men jag har fler liknande.)Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.
Vill du beställa något skickar du ett mail.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar