Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 12 september 2013

Riven gammal lagård

Jag fick löfte att plocka så mycket material jag ville ur en rivningshög. Det var en före detta lagård som låg i en enda stor hög. Byns vackraste lagård till alldeles nyss dessutom, men utom all hjälp. Jag kan dock inte ta så mycket jag vill. Orkar inte! Skulle vilja ha hela högen ju! Det första jag gjorde blev i alla fall en ljushållare ev en grånad väggplanka och ett par nysilverbestick. De smidda spikarna som en gång hållit plankan på plats, lät jag sitta kvar och böjde upp dem som upphängningskrokar. Använde även smidda spikar att fästa fast besticken med. Tycker nog att den blev ganska vacker. Var så ivrig att få den fotad så jag kunde inte vänta på dagsljuset. Fotokvalitén är därefter, men det bjuder jag på.
Just det här exemplaret är sålt, men det finns en till, se här!


Ljushållare av en gammal sliten ladugårdsplanka
och ett par nysilverbestick. 400:-



En del av den enorma brötahögen.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.
Vill du beställa något skickar du ett mail.



5 kommentarer:

  1. Skulle också vilja beställa den väggljusstaken . Hur gör jag? Min mailadress är backman_ l @hotmail.com . Det här var bland det snyggaste jag sett .... maila mig .....snälla .

    SvaraRadera
  2. Åh, du är helt underbar Anita! Tänk att du kan SE vad som döljer sig i en hög med gamla plankor... "You have your Father´s eyes"! Tänker även på dikten av Nils Bolander(?)om spruckna fioler. Att få bli spelad på av vår Mästare som ser det som vi ÄR och kan göra och inte vad andra eller vi själva får för oss. Och trasiga är vi ju. Men får ändå bli mäktigt använda av Honom som älskar oss så. Tack för din skaparglädje som blir till hjälp åt flickorna i Nepal! Kram Carol

    SvaraRadera
  3. Jättefin!! Men undrar hur orkar du böja det?? Har provat någon gång ,men det är ju så hårt!!!
    Med vänlig hälsning Ing

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, nysilver är hårt. Man får vara rätt stark i nyporna. Använde skruvstäd och polygriptång. Sen var det bara att ta i. ;)
      A

      Radera
  4. Tack snälla för svar!! Får väl testa igen!

    Underbart fina saker du gör!
    Och i ett fantastiskt behjärtansvärt syfte!!!

    Många kramar till dig!! <3
    MVH /Ingrid

    SvaraRadera