Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 17 augusti 2016

Litet grovt kors

Det finns en FB-kampanj som heter "Mitt kors". Den uppmanar till att bära ett kors som stöd för värdens förföljda kristna. Såg att humanisten Sturmark gått med. Man behöver ju inte vara kristen för att ställa sig på de förföljda kristnas sida.
Igår blev jag uppringd av en tidning angående denna FB-kampanj. De ville veta hur jag ser på korset och varför jag tillverkar kors. Det är fantastiskt att korset som en gång stod för död och tortyr nu har en helt annan innebörd, Guds kärlek och räddning för mänskligheten.

Jag tycker om grova kors. Det här korset är först gjutet, sedan något uthamrat och därefter uppvärmt tills det smälte på ytan igen. Timingen är viktig när man smälter. Lite för mycket så är allt förstört.

Gjutet silverkors. Själva korsets höjd 23 mm.
375:- + ev frakt 10:- (SÅLT!)
Kedjor som på bilden finns i längderna 36, 38, 42 och 45 cm. 115:-


Baksidan har en lite annan struktur. 

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar