Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 20 augusti 2016

Kopparkors av ringar

Länkar finns i många varianter och beskrivningar på många av dem finns att hitta i böcker och på nätet. Det här korset hittade jag en bild på och mätte på bilden vilka proportioner det behövde vara mellan trådens tjocklek och ringarnas storlek. Hamnade någorlunda rätt i alla fall. Första försöket i koppar, eftersom silver är betydligt dyrare att misslyckas med. ;) Får se om jag gör detta i silver så småningom.
Koppar mörknar efter en tid, men går enkelt att polera upp till full glans igen om man inte gillar den mörkare nyansen. Tycker själv att koppar bara blir vackrare med tiden utan puts.

Kopparkors i en variant av kejsarlänk. Hela hängets höjd ca 4 cm.
125:- + ev frakt 10:-
Läderrem (som på bilden) med löpknutar, 25:-
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar