Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 5 november 2015

Breda ringar

Jag fick några "silverplaketter" och försökte först sälja dem på e-bay, men fick inget napp. De var 3 mm tjocka och eftersom jag inte har någon vals så blev det till att hamra ut dem till tunnare och mer användbara tjocklekar. Jag kapade biten till tre längder och resultatet så här långt är två riktigt breda ringar. Skulle gärna gjort dem i större storlek, men den här biten räckte inte till det. Kanske kommer senare.
Tror de här ringarna skulle nog passa bra till en tonårstjej. Kanske någon som behöver bli extra påmind om att hon är älskad.

Tillägg:
Gjorde ytterligare en ring med texten "ÄLSKAD". Se de två nedersta bilderna.

Två ca 11 mm breda ringar i äkta silver.
Den vänstra st 16 mm. 475:- (SÅLD!)
Den högra med texten "ÄLSKAD" st 15 mm 495:-

Silverbiten före och efter uthamring.
Ring i äkta silver 11,5 mm bred. 17,5 mm. 495:- + ev porto.Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.
Vill du beställa något skickar du ett mail.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar