Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 14 juli 2015

Vikt och snurrad sked blev en ring

När man gör smycken som hamnar på bloggen, kan man göra dem som man vill. Det är ju ingen beställning och därför får det bli som det blir. Inget mätande på storlek och skulle det bli helt galet så har jag ju en skrotburk som silvret kan hamna i. Den här gången blev det en ring gjord av en silversked. Jag har tagit bort en del av skedbladet och sen vikt det dubbelt.
Jag har inte vant mig riktigt vid att jag har en tillverkarstämpel numera, så ibland stämplar jag när smycket är färdigt. Så var fallet idag och därför sitter stämpeln på utsidan av ringen, i spetsen av det hopvikta skedbladet. Rätt dekorativt om jag får säga det själv. ;) Skedens ursprungliga stämplar finns kvar inuti ringen.

Ring gjord av en äkta silversked. 19 mm.
450:- + ev portoHittar du ingen ring i rätt storlek? Hör av dig så fotar jag det jag har i den storlek du är intresserad av.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.


Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar