Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 26 maj 2015

Mellan hägg och syrén

Vi har kommit in i årets vackraste period. Det innebär också många avslutningar och fester. Det märks ganska tydligt att det är presenttider på gång. Jag får en hel del förfrågningar om smycken. För att göra smycken går det åt en hel del bestick också. Därför är det extra kul att folk skänker silverbestick, som ligger oanvända i en låda, för att jag ska göra om dem och på det sättet se till att besticken kommer till så stor nytta som möjligt. Smyckena i detta blogginlägg kommer från en kartong med en massa bestick som jag fick av en secondhand-butik i Falköping. De tyckte de var svårsålda och en del kanske jag inte kan använda heller, men en hel del fina fynd fanns det där. Eller vad sägs om dessa sirligt vackra skedskaft?

Örhängen och ringar i äkta silver gjorda av teskedsskaft.
Hoplödda silverringar i st 16 och 18,5 mm
425:- + ev porto (SÅLDA!)
Örhängen gjorda av äkta silverskedar. Handsmidda krokar i sterlingsilver.
400:- + ev porto

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar