Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 6 maj 2015

Fyra smycken av en enda sked

Om man får några matskedar i äkta silver vill man ju göra så mycket som möjligt av dem. Av en enda sked blev det fyra smycken. Ett armband och fyra halsbandshängen. Ganska udda smycken en del av dem, men å andra sidan lär man ju bli ensam om att bära dem.

Det stora hänget har två upphängningshål med ringar. Man kan även tänka sig att trä remmen eller kedjan direkt genom hålen. De två större hängena har den kupade formen kvar, vilket gör dem väldigt svårfotade. Man får försöka tänka sig hur de ser ut i verkligheten. ;)

Armbandet är ganska litet, men jag som har ganska normalbreda handleder får på mig det, men det sitter en aning trångt. Armbandet och det lilla hjärtat som är utsågat ur armbandet säljs tillsammans.


Armband och hängsmycke i äkta silver gjorda av ett matskedskaft.
Armbandets mått:- 55 x 45 mm.
700:- för båda. (SÅLDA!)
Stort hänge gjort av en äkta silvermatsked. Höjd: 76 mm.
475:- (SÅLT!)
Kan ev göra ett som inte är kupat utan utbankat.

Utsågat hjärta från en äkta silvermatsked. Höjd 43 mm
350:- (SÅLT!)
Kan göra ett likadant, utan kupning.

 Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Vill bara säga att jag tycker att dina smycken är mkt fina och jag är glad att du stöttar arbete mot trafficking i Nepal. Själv bor jag i Nepal, och har ett socialt företag som arbetar för att skapa arbetstillfällen för människor som på olika sätt exploaterats...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tillsammans kan vi förbättra världen. :)

   Radera
 2. Jättefint armband m hjärta,gör du det ngn mer gång?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hittills gjort tre likadana set som sålts. Får jag tag på fler likadana skedar till vettigt pris så gör jag fler.

   Radera