Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 23 januari 2014

Vackra skedar


Min dotter kom hem med lite fynd åt mig igår kväll. En del lite annorlunda skedar bl a. Jag kunde inte hålla mig utan gav mig ut i garaget i dag på förmiddagen. Det blev ett par halsband och lite annat. Det är alltid svårt att göra grejerna rättvisa på bild, men jag gjorde ett försök i alla fall. Skedarna var väldigt vackra på båda sidor så jag gjorde smyckena vändbara. Har skaffat lite läderremmar till hängena också. Tycker lädret matchar silvret rätt bra. Halsband gjorda av nysilverskedar och läderremmar.
Hängen 200:- / st
Läderrem med silverfärgat karbinhakelås 25:- (SÅLDA!)

Smycket till vänster. Ena sidan...
... och andra sidan.
(SÅLD!) Smycket till höger. Från ena sidan ....
... och från andra sidan.
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar