Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 4 januari 2014

Märkliga bestick blir märkliga smycken

I en fyndlåda inköpt på Tradera, hittade jag en märklig syltsked. Efter lite putsande, mätande och funderande gav jag mig på den med hammaren. Med klappande hjärta, för den var tämligen skålad och risken att spräcka den påtaglig, hamrade jag den platt och satte den sen i skruvstädet för att böja den till en ring. I sådana här extrema fall funkar det inte riktigt att ha önskemål om storlek. Det får liksom bli som det blir. Det blev en ganska märklig skapelse. Funderade på en stund om jag kände någon som skulle kunna tänka sig att bära en sådan ring. Jo, det finns kanske någon....

Ring gjord av en syltsked i nysilver. 18 mm. Total höjd mitt fram 41mm.
Helt unik ring. 225:- (SÅLD!)Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar