Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 3 november 2016

Triangelörhängen med kula

Igår gjorde jag ett blogginlägg som visade hur jag smälter silverskrot och gör ett smycke. Idag har jag istället använt en plåtbit jag fått. Den var ett påbörjat projekt som var skålformad och en hel del hamrade märken på. När man återbrukar silverplåt som varit hamrad får man antingen behålla ytan som den är eller bearbeta den tills den är helt slät. Jag valde ett mellanting. Ibland blir ytan mer levande om man behåller lite ojämnheter. Anledningen till att jag återbrukar så mycket material är ju att varenda krona jag får in går till LoveNepals arbete för att rädda barn ut från sexslaveri. Materialkostnaden blir då ganska avgörande för hur många smycken jag kan göra. Att vrida och vända på skrotbitar för att kunna göra så mycket som möjligt av dem är dessutom ganska kul.

Örhängen i form av trianglar med silverkula i ena spetsen.
Ca 2,5 cm långa utan krok. 12 mm breda
Handsmidda krokar i 925 sterlingsilver.
375:- + ev frakt 10:- (SÅLDA!)Återvinning av hamrad silverplåt. De värsta ojämnheterna "utbankade".
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar