Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 5 november 2016

Bred gjuten och hamrad ring

Nedsmält silverskrot som formats till en avlång bit, som sedan hamras till lagom tjocklek, är början till en maffig ring. Hade egentligen bestämt mig för att göra en tumring till mig själv, men när den var färdig bestämde jag mig för att den skulle va snyggare om den var hamrad. Om man hamrar en ring blir den automatiskt större. För stor för min tumme, men i stället för att lägga ner arbete på att såga upp den och löda om den, lägger jag ut den här och gör ev en ny till mig själv senare. ;)
Ringen har fått behålla sina "råa"  ojämna kanter. Insidan på ringen har lite skavanker efter gjutningen. Jag skulle kunnat slipa den helt jämn, men tycker det matchar det övriga på ringen, så det fick bli så.

Stor maffig ring. Hamrad med "råa" kanter. 11-12 mm bred.
21.25 mm. Kan ökas i storlek något.
475:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)

Halvvägs till färdig ring.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar