Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

fredag 11 november 2016

ÄLSKAD med hjärta

En stressring, med en yttre ring som man kan snurra på. Den innersta breda ringen, är mattpjolerad och har ÄLSKAD instansad i nedre kanten. Eftersom jag måste stansa innan jag slipar ringen matt, var jag lite orolig för att texten inte skulle synas. Man tar ju trots allt bort en del material när man mattar den. Det gick i alla fall bra och med tiden kommer texten synas än bättre när det oxiderar en aning i nedsänkningarna. Den yttre ringen fick ett gjutet hjärta som jag lät bli att slipa, men blankpolerade. Gillar att experimentera och få till olika ytor av samma utgångsmaterial. Hjärtat sitter på en 1,5 mm blank silvertråd.
Att fota så att smyckena kommer till sin rätt är inte helt enkelt. olika ljusförhållanden ger väldigt olika resultat. Fick tipset att fota i snön. Gjorde ett försök och det blev ganska bra tycker jag. ;)
Fler stressringar finns här:
http://nitashantverk.blogspot.se/2016/10/en-knut-i-silver-och-en-i-koppar.html
http://nitashantverk.blogspot.se/2016/10/hamrad-stressring.html


13 mm bred stressring i äkta silver. Snurrbar ring med gjutet hjärta. 18 mm
725:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.
OBS! Ringarna betraktas inte som beställda förrän de är betalda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar