Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 15 november 2016

Armband i Rund Brynjelänk och Kejsarlänk

Av samma silvertråd och samma storlek på ringarna gjorde jag två olika länkar. Den ena väger dubbelt så mycket som den andra och består alltså av dubbelt så många ringar. Riktigt maffig om jag får säga det själv.
Hur lång man ska ha en armbandslänk beror på länkens tjocklek. Ju tjockare desto mer extra längd behöver man räkna med. Ca 3 resp 2 cm extra krävs för dessa, eftersom de är 9 mm resp 6 mm tjocka. Lite rörelsevidd behöver man ju också så båda dessa länkar passar min handled som är 16,5 cm. Någon cm ytterligare funkar nog, men sedan får man nog förlänga dem. Jag kan både förlänga och korta av dessa. Tar betalt per gram, så en extra kostnad för förlängning får du i så fall räkna med.
På beställning gör jag även kejsarlänken som halsband.

Två länkar i äkta silver. Handgjorda med silvertråd som utgångsmaterial.
Mer info under bilderna nedan.
Kejsarlänk i äkta silver. 22 gram. Längd 19,5 cm. Bredd 6 mm.
775:- + ev frakt 10:-
(SÅLT, men kan göra fler på beställning)

Rund Brynjelänk i äkta silver. 42 gram. Längd 20,5 cm. Bredd 9 mm.
1475:- + ev frakt 10:-
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda barn ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar