Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 29 september 2016

Kors av silverringar

Jag har testat mig fram och gjort några kors av ringar. De bygger mer eller mindre på länken som kallas kungakedja, kejsarlänk eller stenebylänk. Det svåraste är att veta proportionerna mellan ringarnas storlek och trådens diameter. I det här fallet behövde ringarna i mitten vara en aning större än resten för att de fyra "armarna" på korset skulle få plats i dem. Lite pillgöra, men kul är det.
Eftersom silver är lite dyrt att göra misstag i, brukar jag först pröva nya modeller i koppar. Säljer även det korset. (se längst ner bland bilderna)

3 cm högt kors i äkta silver. 395:- + ev frakt 10:-
Kedjor som på bilden finns i längderna 36, 38, 42 och 45 cm. 115:-


Kors i koppar. 4 cm högt. 225:- + ev frakt 10:-
(Rem ingår ej)

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar