Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

fredag 16 september 2016

Ett halvt dussin skedar

Jag blev lite involverad i en diskussion på en FB-sida med guld/silversmeder. Det diskuterades ganska livligt huruvida smycken av bestick var något att ha. Någon tyckte att det inte var design överhuvudtaget, och därmed inget att befatta sig med, medan andra höll med mig om att det bara är ett utgångsmaterial, vilket som helst och därmed är smyckeskaparens design, även om mönster från skaft och annat används. Intressant fråga, men inte viktig för mig egentligen. Har aldrig varit ute efter att bli känd som smyckedesigner utan vill med mitt hantverk göra så mycket som går för att rädda barn ut ur sexslaveriets helvete. Här kommer i alla fall exempel på vad man kan göra av några vackra skedar. Här finns även matchande örhängen.

Sju smycken gjorda av ett halvt dussin silverskedar. Mer info under bilderna nedan.
Ring i äkta silver. Höjd mitt fram: 22,5 mm. Storlek 17,5 mm och 19 mm.
450:- + ev frakt 10:-
Ring gjord av skaft från en silversked. Bredd: 9 mm. Storlek: 18 mm och 19 mm.
400:- + ev frakt 10:-
Armband gjort av skeddelar i äkta silver. 19 cm. Kan kortas in eller förlängas på beställning.
625:- + ev frakt 10:- (SÅLT!)

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar