Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

söndag 4 september 2016

Två silverskedringar

En av nästan en hel sked och en av ett skaft. Båda i ganska enkel stil utan krusiduller.
Ringen till vänster är gjord av en souvenirsked i sterlingsilver. Änden på skaftet hade för mycket konstigt mönster och togs därför bort. Stansade en stjärna i änden av skaftet istället.
Ringen gjord av ett skaft har lite rester på insidan av ett halvt misslyckande. Råkade värma den lite för mycket när jag lödde den så den blev ojämn i ytan. Har därför slipat den slät på utsidan, men lät den vara något ojämn på insidan för att inte ta bort för mycket material. Inget som märks när den sitter på fingret givetvis.

Skedring med stansad stjärna 18 mm. 450:- + ev frakt 10:-
Slät skedring av skaft 18 mm. 400:- + ev frakt 10:-Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar