Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 18 januari 2016

"Stressring"

Ibland gör jag saker bara för att se om jag kan. Jag är inte den enda som gjort en ring med en lös ring som går att snurra på, men hur man gör är ju en annan sak. Jag hade inte mer än lite fragmentariska kunskaper om hur man gör en sådan. Men att pröva sig fram är ju kul och mina matematikkunskaper kom väl till pass när det gäller att räkna ut hur långa bitar det skulle gå åt till den ena och andra ringen. Till min glädje blev den dessutom i den storlek jag hade räknat med.
Den här typen av ringar kallas stressringar för att man kan sitta och snurra på den yttersta ringen istället för att knacka med pennan eller liknande. ;)


Stressring i äkta silver. 18 mm
495:- 
(SÅLD! För att inte bli stressad gör jag inga fler på beställning, 
men gör nog liknande framöver.)
Yttersta ringen är gjord av två snodda silvertrådar.


 Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar