Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 20 januari 2016

Hjärtlig stressring

De stressringar jag gjort hittills har sålts väldigt snabbt. Jag gör inga sådana här ringar på beställning. Det skulle vara alltför stressande. Det går nämligen inte att såga upp dem och löda om ifall de skulle behöva ändras i storlek. De är heller inte så exakt förutsägbara vad gäller storleken. Dessutom är det roligare att göra lite nya varianter. En favorit i repris kanske det blir om jag hittar på något som jag blir väldigt nöjd med. Ev kan det bli fler av den här med ett litet hjärta. Småpilligt men roligt.
Hjärtat är gjutet och slipat/polerat. Ibland önskar man att man hade lite mindre fingrar. ;) Vet inte hur många gånger jag letade på golvet efter det.

Stressring med gjutet hjärta. Lite drygt 17 mm.
Den tunna ringen sitter löst och går att snurra på.
495:- + ev frakt. (SÅLD!)
Har två till nästan färdiga. 18 resp 19 mm. (SÅLDA!)Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar