Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 7 december 2015

Ring med guldhjärta

Jaha, då har man gjort sitt första smycke av guld. Nåja, inte så mycket guld, men ett litet, litet hjärta på en silverring blev det i alla fall.
Jag fick ett guld/silvertest av min man och då var jag ju bara tvungen att testa lite småskrot. Jag hittade en liten ögla som var guldfärgad, och visst var det guld. Jag smälte den och formade till ett litet hjärta, knappt 5 mm brett. Lödde fast den på en ring som är 8 mm bred och därmed är mitt första guldsmycke färdigt. ;)

Äkta silverring med litet guldhjärta. 18 mm.
575:- + ev frakt (SÅLD!)

Hittar du ingen ring i rätt storlek? Hör av dig så fotar jag det jag har i den storlek du är intresserad av.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.

2 kommentarer:

 1. Jättefin ring. Går det att få den förstorad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sålde denna ring tidigt i kväll, men gör ev fler. Maila mig gärna vad du vill ha för storlek i så fall. Maillänk finns här ovanför.
   Anita

   Radera