Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 12 december 2015

Silverkulor

Jag har återbrukat några silverkulor. De satt på ett par ringar och ett hänge. De var matta, fula och smyckenas design var inte heller så bra. Silver kan man ju göra mycket med och efter lite bearbetning var de blanka och fina. De har också fått en annan design. Jag borrade hål i kulorna och trädde en ganska kraftig läderrem genom. Låset på läderremmen är inte i silver, men är nickelfritt. Det finns inga silverstämplar på kulorna då den ursprungligen satt inuti ringen respektive på öglan till hänget. Eftersom kulan är ihålig är det omöjligt att stämpla direkt på kulan.


Silverkulor på läderrem. 12, 14 och 18 mm.
(Den största och den minsta SÅLDA!)
Läderrem 3 mm ca 43 cm.
275:-,  295:- och 325:- + ev frakt.Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar