Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 2 augusti 2014

Fransk lilja från 1926

Det var en gång en gammal fin sked från början av förra seklet...
Ibland blir man bara sugen på att banka på en gammal sked men borde nog avhålla mig när huvudet är som det är. Det är så lätt att bokstäverna hamnar på fel håll eller i fel ordning, men man måste ju få ha lite kul även om huvudet dunkar. Gick och gjorde ett hängsmycke som jag haft i tankarna ett tag. Det är svårt att göra det rättvisa på bild där allt bara blänker och speglar sig. Det står i alla fall "FAITH HOPE LOVE" på det. Alla bokstäver på rätt håll och där de ska.
Ringen är gjord av skaftet på skeden. Inte mycket som går till spillo här inte. ;)

"FAITH HOPE LOVE" Hänge gjort av ett skedblad i äkta silver.
350:- (SÅLT!)
Läderrem 3 mm, 43 cm med kabinlås 40:- 


Ring gjord av skaftet från en tesked i äkta silver från 1926. 18 mm
425:- (SÅLD! Gör liknande om tillgång på sked finns)
Ytterligare några bilder av samma ring från lite olika perspektiv.Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar