Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 19 maj 2014

Tårtspade / armband

Efter tre ganska intensiva helger där jag deltagit i Lovenepals turné, känner jag mig väldigt nöjd och tillfreds. Har varit fantastiskt att umgås lite med dessa helt underbara tjejer, fd sexslavar som numera lever ett liv i frihet och glädje. Dessutom har jag fått sälja en hel del och vetskapen om att de pengarna är med och räddar fler liv gör inte saken sämre.
När vi var på väg hem igår, säger plötsligt mannen: "Här finns det en loppis. Ska vi kolla om de har lite bestick?" Jo då, vi hittade några. Bl a en tårtspade. Idag blev den ett armband.

Armband gjort av en tårtspade i nysilver. 68 x 56 mm
250:- (SÅLD!)


På skaftet finns ett G ingraverat. 
 Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar