Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 20 maj 2014

Gaffelringar

Igår fick jag ett tjockt kuvert med posten. Det var inget som jag hade beställt och då blir man ju lite extra nyfiken. En bra gissning är ju ändå att det innehåller bestick, och så var även fallet. En kvinna som sett mina smycken på LoveNepals turné, ville ha en "visningsring" för att kunna göra reklam för LoveNepal och mitt hantverk. Dessutom fanns det bestick så det räckte till en massa annat. Bland annat ett par små gafflar. Gick direkt och gjorde ringen till kvinnan ock dessa ringar med hjärtan.

Gaffelringar i nysilver. 19 resp 18 mm.
250:- (SÅLDA!)Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar