Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 26 maj 2014

Amsterdam

Undrar hur många ringar jag gjort av sådana här teskedar. Tror det är närmare 40 st. Och inte en enda blev det kvar efter Lovenepals turné. Kan förstå det, för de är rätt vackra. Jag har dessutom gjort ett antal örhängen och de har också gått åt. Hängsmycken med texten "ÄLSKAD" har jag gjort av andra skedar, men när tjejerna från Nepal var här fick de göra smycken av sådana här skedblad med texten "LOVED". De blev väldigt fina och välgjorda. Lite annorlunda med mönstret i kanten.
Ring, örhängen och halsband gjort av teskedar "Amsterdam" i nysilver.
Ring, 250:- (storlekar från 16 mm)
Örhängen med nickelfria krokar, 200:-
Halsband inkl läderrem, 200:- Utan rem, 175:-Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar