Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

söndag 13 april 2014

Rullad sked

Nöden är uppfinningarnas moder, sägs det. Nu handlar det inte så mycket om nöd, men jag tycker det är synd att slänga bestick för att de vid första anblicken ser ut att vara helt oanvändbara. Fick tag på några stora fina matskedar. Utom toppen på skeden då förstås. Jag förstår inte hur man kan slita en sked så. Vad har man använt för tallrik och hur ser den ut efter detta slitage? I vilket fall så dök det upp en idé, en sen kväll, när jag inte kunde sova. Nästa dag gick jag ut i garaget och gjorde ett försök att förverkliga min idé. Lyckades tämligen bra. Om man tycker den är snygg är ju som alltid en smaksak. Själv tycker jag att det är kul om det tydligt syns att smycket är tillverkat av ett bestick.

Armring gjord av en "Wasa" nysilversked. Oval med måtten: ca 7 x 5 cm.
250:- + ev frakt 


I underkant syns en likadan sked med skadad topp.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

1 kommentar:

  1. Kanske är nån som grävt sig ut ur ett fängelse......... :-)

    SvaraRadera