Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

tisdag 15 april 2014

En riktigt maffig ring!

Ibland blir man nöjd, och ibland blir man väldigt nöjd. Det här är nog den snyggaste ring jag gjort. En ring för den som vill ha något riktigt unikt! Ringen är gjord av en gammal "Fransk lilja" -tesked från slutet av artonhundratalet. Det är med lite respekt man börjar banka....
Behöver jag säga att "Fransk lilja" är mina favoritbestick?

Trots att den är väldigt stor och täcker mycket av fingret, så är den otroligt behaglig att bära eftersom baksidan är så smal. Gillar inta att ta foto på mina händer, men ibland krävs det för att man ska kunna få en uppfattning av hur den ser ut på handen.

Ring i äkta silver, gjord av tesked "Fransk lilja" 18 mm.
450:- (SÅLD!)


Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar